Ontstoppen van alle riolen

Q-Clean Deinze is niet alleen de ideale partner voor de ontstopping van je afvoer, maar kan je ook helpen bij het ontstoppen van je riolering.  Ook hierbij gaan onze medewerkers niet over één nacht ijs, maar voeren ze eerst een grondig onderzoek uit om de oorzaak en locatie van de verstopping te detecteren. Eenmaal de diagnose gesteld gaan ze aan de slag met hoge druk, frees of spiraal. Zonder breek- en kapwerk maakt de medewerker van Q-Clean jouw riolering weer helemaal vrij, en dit op een milieuvriendelijke en duurzame manier. Chemische ontstoppingsproducten zitten daarom niet in ons assortiment.

Q-Clean Deinze gaat aan de slag voor kleinere rioleringen vanaf 110 cm en grotere rioleringen vanaf 400 cm. We ontstoppen zowel rioleringen voor particulieren, eigenaars van handelszaken, bedrijven en overheidsinstellingen. Indien gewenst maken wij ook het controleputje of slibvanger leeg.

Ook voor de ontstopping van je rioleringsstelsel bestaat de mogelijkheid extra onderzoek te laten uitvoeren door middel van cameraonderzoek of rookdetectie.

Maak meteen uw afspraak!

Ik heb een vraag! Bel mij op:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.