Ontstoppingsdienst WC, douche, lavabo, spoelbak, gootsteen, …

Wil je ’s avonds na een lange werkdag nog snel een douche nemen, maar blijkt het water niet meer door te lopen? Of heb je net gebruikgemaakt van het toilet, maar geraakt het wc niet meer doorgespoeld? Hoogstwaarschijnlijk zit je met een verstopping, een zeer vervelende situatie… Gelukkig bestaan er allerlei middeltjes om dit verstoppingsprobleem aan te pakken: een stok met zuignap, kokend water, chemische producten, enz. In de praktijk blijken die echter niet steeds zo efficiënt of zelfs gevaarlijk. Wil je je verstopping snel en duurzaam oplossen, dan kies je beter voor Q-Clean Deinze.

Onze ervaren medewerkers beschikken over een uitgebreid arsenaal aan tools om jouw afvoer binnen de kortste keren te ontstoppen. Na een grondige analyse van het probleem gaan ze aan de slag met een spitaal, frees of hoge druk. Zonder kap- en breekwerk weten ze zo in een mum van tijd je leidingen weer helemaal vrij te maken. Het gebruik van milieuverontreinigende producten is hierbij volledig uit den boze.

Volstaan onze gebruikelijke ontstoppingstechnieken niet? Dan is er mogelijk meer aan de hand. In dat geval raden we aan gebruik te maken van een of meerdere van onze bijkomende analysetechnieken, zoals een cameraonderzoek of rookdetectie. Q-Clean zal deze technieken enkel toepassen na jouw uitdrukkelijke toestemming.

Wil je beroep doen op de ontstoppingsdiensten van Q-Clean Deinze? Eén telefoontje of mailtje en wij staan ten laatste 24 uur later aan je deur.

Vaste prijs (1u inclusief):

Woning > 10 jaar: €155 incl. BTW
Woning < 10 jaar: €177 incl. BTW

Ik heb een vraag! Bel mij op:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.